www.teamwearintl.com

BALLEN

Maak uw keuze uit onze selectie padel- en tennisballen.

11 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Babolat Tennisbal Oranje X3

  Babolat Tennisbal Oranje X3

  € 6,00

  BABOLAT TENNISBAL ORANJE X3

  * Tennis
  * Babolat
  * Tennisbal
  * Oranje
  * Voor kids tussen 8 en 11 jaar

  Meer info
 2. Tennisbal Babolat Team X4

  Babolat Tennisbal Team X4

  Speciale prijs: € 7,50

  Normale prijs: € 7,95

  BABOLAT TENNISBAL TEAM X4

  De Babolat tennisbal Team X4 is een kwalitatief hoogstaande tennisbal en geschikt om op diverse ondergronden te spelen. Al vanaf de eerste slagen, zal je voelen hoe uitzonderlijk deze ballen zijn : een beheerst traject, regelmatige bots en levendig spel voor rythmische balwisseling en echt tennisplezier. De bal is gemaakt van kwaliteitsrubber en een slijtvast vilt, hetgeen het tot een duurzame bal maakt. De bal speelt aangenaam door zijn relatief zachte impact.

  Kortom... Deze Team ballen van Babolat zijn geschikt voor competitiespelers op zoek naar een levendige maar controleerbare tennisbal.

  Meer info
 3. Dropshot Padelbal

  DropShot Training

  € 7,95

  DROPSHOT PADELBAL 

  De padelballen van het merk Dropshot zijn alleen geschikt voor Padel. Deze padelballen zijn goedgekeurd door de Spaanse Padel Federatie. De dropshot padelballen bieden een uitstekende duurzaamheid. Door de hoogwaardige kwaliteit van de vilt gaat de bal lang mee en is de snelheid en de stuithoogte perfect. Daarnaast hebben de padel ballen van Dropshot een super goede bescherming tegen vocht, waardoor je beter met deze ballen kan spelen in natte weersomstandigheden dan andere padel ballen.

  Meer info
 4. Adidas Aditour XP Padelbal

  Adidas Aditour XP Padelbal

  € 6,50

  ADIDAS ADITOUR XP PADELBAL

  PREMIUM PADELBALLEN VOOR SPELEN OP TOPNIVEAU.

  Haal alles uit je spel.
  Deze Adidas Aditour XP padelballen bieden de perfecte balans tussen stuiteren en balcontrole.
  De rubberen kern is omwikkeld met lichtgewicht geweven vilt voor een premium uitstraling.

  Meer info
 5. Dunlop Pro Padel Padelbal

  Dunlop Pro Padel

  Speciale prijs: € 5,95

  Normale prijs: € 5,99

  DUNLOP PRO PADEL PADELBAL 3-PACK

  De Dunlop Padelprobal is zonder twijfel een van de meest bekende Padelballen in het professionele Padel circuit. Het is een premium bal met enorm veel controle en goede duurzaamheid. Met deze bal ervaar je de sport op haar best.
  Dunlop Pro Padelbal is een uitblinker!

  Meer info
 6. Babolat Team Clay

  Babolat Team Clay Duopack

  Speciale prijs: € 12,95

  Normale prijs: € 16,00

  BABOLAT TEAM CLAY BIPACK

  Deze Babolat Team Clay tennisbal is een high performance drukbal, ontworpen voor gebruik op gravelbanen. Het buitenste vilt, gemaakt van Rubber Play en Extra Duty Felt technologie, geeft je een uitzonderlijke duurzaamheid en een optimaal comfort tijdens het slaan. De centrale kern is gemaakt met Extra Pressurized technologie om een levendige en aangename bal te bieden om mee te spelen.

  Meer info
 7. Slazenger Wimbledon tennisbal

  Slazenger Wimbledon

  Speciale prijs: € 8,95

  Normale prijs: € 11,50

  SLAZENGER WIMBLEDON TENNIS BALLEN

  De Slazenger Wimbledon 2020 4TIN is een gasgevulde tennisbal van hoge kwaliteit. De bal is geschikt voor alle ondergronden en is door de ITF goedgekeurd. De bal maakt gebruik van de Hydroguard technologie waardoor de bal zeer waterbestendig is. De bal neemt bij vochtige omstandigheden 70% minder vocht en wordt dus minder zwaar. Deze bal wordt onder andere op wimbledon gebruikt! Daarnaast maakt deze bal gebruik van de Hi-Vis technologie waardoor hij over een speciale kleurstof beschikt. Dit maakt de bal zichtbaar voor zowel spelers als toeschouwers. 


  Meer info
 8. Dunlop ATP Tennisbal

  Dunlop Tennisbal ATP

  Speciale prijs: € 7,95

  Normale prijs: € 9,95

  DUNLOP TENNISBAL ATP

  Deze tennisbal is ideaal voor tennissers die een duurzame bal willen voor een harde ondergrond of gravel. Koker met 4 ballen.
  De Dunlop ATP-bal is de officiële bal van de ATP. Deze topbal is vinnig en uiterst duurzaam dankzij de HD Pro Core- en HD PRO Cloth-technologieën.

  Meer info
 9. Bullpadel Race Padelbal

  Bullpadel Race

  € 6,00

  BULLPADEL RACE PADELBAL

  Bullpadel RACE is een padelbal met maximale snelheid om de wedstrijden te versnellen. Het heeft een grote duurzaamheid dankzij de vervaardiging in synthetisch vilt van de hoogste kwaliteit, en verhoogt en garandeert een beter gevoel. Bovendien heeft het een rubberen kern met hoge dichtheid die drukverlies voorkomt door de duurzaamheid van de bal te vergroten. Het is de officiële bal van de wedstrijden georganiseerd door de Madrid en Extremeña Paddle Federations

  Meer info
 10. Bullpadel Master padelbal

  Bullpadel Master

  € 7,50

  BULLPADEL MASTER PADELBAL

  Bullpadel MASTER is een bal van maximale snelheid  om de partijen te versnellen en heeft ook een grote duurzaamheid, dankzij de vervaardiging van maximale kwaliteit in natuurlijk vilt. Het verhoogt en garandeert een beter gevoel van slaan. Bovendien heeft het een rubberen kern met hoge dichtheid die verlies van druk voorkomt door te vergroten.

  Meer info
 11. Adidas Padelbal Speed RX

  Adidas Speed RX

  € 7,95

  ADIDAS SPEED RX PADELBAL

  De Adidas Speed Rx ballen zijn ontwikkeld om nog meer te voldoen aan de eisen van het spel dat we allemaal zo graag spelen. Deze bal is nog sneller, nog veerkrachtiger dan de vorige adidas bal waardoor je je spel naar een hoger niveau tilt. De combinatie van een rubber met hoge dichtheid én de lichtgewicht vilt waaruit de bal is samengesteld, zorgen voor nog meer duurzaamheid en langdurig spelplezier!  Meer info

11 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Maak uw keuze uit onze selectie padel- en tennisballen.
© 2011 Teamwear int'l. All Rights Reserved.