www.teamwearintl.com

Drop Shot PX490

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • € 89,95
OF

Omschrijving

DROP SHOT PX490


De Drop Shot PX490 maakt deel uit van de Essential lijn van Drop Shot, een lijn van instapmodellen ontworpen voor beginnende, recreatieve padelspelers/speelsters. De ronde vorm van dit padelracket biedt een grote sweet-spot (ideale raakvlak) en maakt dit racket uiterst vergevingsgezind. De kern bestaat uit de zachte en flexibele EVA-Soft van Drop Shot om toch voldoende kracht mee te geven aan je slagen. De combinatie van het carbon frame met het slagvlak in glasvezel en het lage balanspunt zorgen voor een soepel, comfortabel en vlot hanteerbaar racket. Ideaal voor beginnende of recreatieve spelers op zoek naar een goede prijs/kwaliteits-verhouding. 


- TWIN TUBULAIR SYSTEEM: al onze carbonframebladen zijn vervaardigd met dubbele buisvormige koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor homogeniteit in alle delen van het gezicht ontstaat en een grotere stijfheid wordt geboden, zodat er geen energie verloren gaat door de vervorming van het frame.
-FIBERGLASS: Drop Shot maakt gebruik van SS-glaskwaliteit, een glasvezel met grotere weerstand en elasticiteit, waardoor onze bladen een verbetering in stevigheid en bespeelbaarheid krijgen.

- EVA SOFT: het is een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap grote elasticiteit en lichtheid is, die door zijn elasticiteit meer kracht en een bredere sweetspot met meer comfort in het spel biedt. De Drop Shot-mesjes met Eva Soft hebben een grotere duurzaamheid, een betere afwerking van het mes en een zeer goede absorptie van trillingen.
- CARBON 3K: platte koolstof bij de vervaardiging van de buizen, gecombineerd met de 3K koolstof Hotmelt-technologie, waardoor het gezicht een high-end schopgedrag krijgt
- CORK CUSHION GRIP: Antitrillingssysteem, dat in combinatie met de andere systemen die we leveren, onze messen ideaal maken voor spelers met chronische blessures. Het bestaat uit een kurken plaat die zich in het gebied van de handgreep bevindt, waardoor trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.
- EXPAND HOLE SYSTEEM: Drop Shot verbetert de impactzone van deze schop dankzij een herverdeling van het gatensysteem.
- SILICONE GRIP CHANNEL: Een kanaal in de grip van het racket, waar een stuk siliconen met een 2 mm superabsorberende kurkcoating wordt ingebracht, om trillingen te verminderen precies in het gebied waar de speler het racket oppakt. Met Drop Shot-peddels kun je met deze technologie genieten van een veiliger en leuker spel.

Drop Shot Px490 padelracket

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Drop Shot Px490 padelracket
  • Drop Shot Px490 padelracket
  • Drop Shot Px490 padelracket
  • Drop Shot Px490 padelracket
  • Drop Shot Px490 padelracket

Details

DROP SHOT PX490

* Padel
* Drop Shot
* PX490
* Essential Line
* Ronde Vorm
* Balance Low
* Silicone Grip Channel
*  Expand Holes System
* Cork Cushion Grip
* EVA Soft Foam
* 3K Carbon + Glasvezel


© 2011 Teamwear int'l. All Rights Reserved.