www.teamwearintl.com

Babolat Jet Ritma

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 124,95

    Normale prijs: € 150,00

Provided file is not correct for 'www.racketpro.be' domain name.

Omschrijving

BABOLAT JET RITMA WOMAN


De Jet Ritma is de eerste 100% padelschoen met hoogwaardige prestaties die speciaal voor vrouwen werd ontworpen. Met de Matryx®-technologie in de 100% padelzool van Michelin kan men een uitstekend spelniveau bereiken. Dankzij zijn lichtheid win je aan wendbaarheid. Het ontwerp verfijnt de voet en maakt de schoen uniek. Wees sereen in je verplaatsingen

De combinatie van een specifieke vrouwenschoen en een dunne zool maakt van de Jet Ritma een ultraluchtig, ultravrouwelijk model (260g in de maat 39 EU). Deze specifiek voor vrouwen ontworpen schoen schudt de gewoontes door elkaar en luidt een nieuwe stijl in.
360° FLEX is een technologie die specifiek voor padel is ontworpen en ontwikkeld. Ze verenigt maximale soepelheid, vanwege haar specifieke ontwerp, met buiging dankzij een weefsel met een Matryxzone en een geribbelde binnenzool. Deze technologie geeft de voorvoet maximale soepelheid, perfect voor de specifieke bewegingen van het padelspel. Het is het perfecte antwoord op de specifieke bewegingen van padel.
Door de expertise van Babolat en de knowhow van Michelin te verenigen, hebben we de eerste zool speciaal voor padel kunnen ontwikkelen: een grote flexibiliteit, dankzij de twee groeven op de voorvoet, maximale toegevoegde dynamiek dankzij een nieuw noppenreliëf, perfect aangepast aan gravel en kunstgras en een grotere zooldikte in de meest blootgestelde zone verzekeren een langere levensduur.

Matryx is een exclusief en gepatenteerd weefsel, in nauwe samenwerking ontwikkeld door Babolat en Chamatex, expert in technische weefsels. De versie 2.0® werd versterkt door 4 banden die bestaan uit stijve monofilamenten voor een grotere stabiliteit en ondersteuning.
Een heel dempend EVA-inzetstuk onder de hiel voor een perfecte bescherming tegen schokken.
Het Michelin Original rubber is de formulering die al 15 jaar zijn prestaties bewijst. Het biedt een heel goede grip-duurzaamheidsverhouding om te beantwoorden aan de extreme belastingen van de verplaatsingen tijdens het tennis.

Babolat Jet Ritma padel women

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Babolat Jet Ritma padel women
  • Babolat Jet Ritma padel women
  • Babolat Jet Ritma padel women
  • Babolat Jet Ritma padel women
  • Babolat Jet Ritma padel women

Details

BABOLAT JET RITMA WOMAN

* Padel
* Babolat
* Jet Ritma
* Woman
* Art Nr : 31S21753

© 2011 Teamwear int'l. All Rights Reserved.