Tennisschoenen met gladde zolen nodig? Kom zeker langs in de winkel.   

www.teamwearintl.com

Babolat Jet Premura Junior

  • Zet op verlanglijst
  • Vergelijk product
  • Speciale prijs: € 64,95

    Normale prijs: € 69,95

Provided file is not correct for 'www.racketpro.be' domain name.

Omschrijving

BABOLAT JET PREMURA JUNIOR 


De troeven van Jet Premura Junior zijn geïnspireerd op het model voor volwassenen, en zijn net als zijn grote broer: lichtheid en wendbaarheid! Hij bevat een bovenleer met een heel soepele en doorlatende mesh voor groter comfort, en een beschermingsstuk aan de voorvoet die hem duurzamer maakt. Het is de perfecte schoen voor jonge spelers die al competitie spelen.


Om sneller bij elke bal te komen, werd de schacht uitgerust met een ultralichte mesh versterkt met een stuk Matryx zoals in het model voor volwassenen. Hij biedt ook lichtheid en een ondersteuning die toekomstige kampioenen waardig zijn.
Omdat de observatie van het spel en de bewegingen de basis van onze expertise vormen, hebben we het KPRS-X-systeem uitgedacht om je hielen te beschermen tegen de vele schokken die ze te verwerken krijgen tijdens wedstrijden en trainingen. De inzetstukken in EVA-mousse werden zo geplaatst en afgemeten om je doeltreffend te beschermen bij elke aanval op de hiel.
Door de expertise van Babolat en de knowhow van Michelin te verenigen, hebben we de eerste zool speciaal voor padel kunnen ontwikkelen. Hij is perfect aangepast aan het terrein en de uitdagingen daarvan om langer aan de belastingen te weerstaan, in optimale speel- en veiligheidsomstandigheden.

Matryx is een exclusief en gepatenteerd weefsel, in nauwe samenwerking ontwikkeld door Babolat en Chamatex, expert in technische weefsels. De versie 2.0® werd versterkt door 4 banden die bestaan uit stijve monofilamenten voor een grotere stabiliteit en ondersteuning.
Het Michelin Original rubber is de formulering die al 15 jaar zijn prestaties bewijst. Het biedt een heel goede grip-duurzaamheidsverhouding om te beantwoorden aan de extreme belastingen van de verplaatsingen tijdens het tennis.
Buiscompressiesysteem TPR (Thermo Plastic Rubber) onder de hiel voor een uitzonderlijke schokabsorptie.


Babolat Jet Premura Junior Padelschoen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Babolat Jet Premura Junior Padelschoen
  • Babolat Jet Premura Junior Padelschoen
  • Babolat Jet Premura Junior Padelschoen
  • Babolat Jet Premura Junior Padelschoen

Details

BABOLAT JET PREMURA JUNIOR 

* Padel
* Babolat
* Jet Premura
* Junior
* Artikel Nummer : 33S21756
* Michelin zool

© 2011 Teamwear int'l. All Rights Reserved.