Even geduld

Racketpro icon Racketpro logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout BADMINTON TENNIS PADEL Squash Tafeltennis RUNNING SPORTSWEAR Pad/Ten/Bad

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ondernemingsgegevens

Racketpro

Sport en Coaching Aerts Comm.V.

Vremdesesteenweg 240

2530 Boechout

BE0784.861.642

 

Artikel 1: Algemene bepalingen

Bij het plaatsen van een bestelling via de website van Racketpro aanvaardt de Klant deze Voorwaarden uitdrukkelijk, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze Voorwaarden.

 

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro, steeds inclusief BTW. Vanaf bestellingen boven 100 euro worden er geen verzendingskosten aangerekend. Bij aankopen onder de 100 euro zal er een verzendingskost van 6,95 euro aangerekend worden. Verzendingen naar Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland bedragen € 13,95, tenzij de bestelling meer dan € 250 bedraagt.

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn illustratief.

 

Artikel 3: Aanbod

Ondanks het feit dat de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Racketpro niet. Racketpro is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.

Wanneer de klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de klant om vooraf contact op te nemen met Liesbeth Aerts op 0473 320 620 of liesbeth@racketpro.be.

Racketpro kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product.

 

Artikel 4: Online aankoop

Via de website kan u ook cadeaubonnen aankopen. Het bedrag en de persoonlijke boodschap kiest u zelf. De website werkt met standaard betalingsmogelijkheden, ook kredietkaarten worden aanvaard. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail.

 

Artikel 5: Leveringen en uitvoering van de overeenkomst

De levering van het bestelde artikel gebeurt in België op het door de klant opgegeven adres of indien afwezig door afhaling in een postpunt of postkantoor. Levering in andere landen gebeurt op het door de klant opgegeven adres. De verkoper streeft ernaar het bestelde artikel te leveren binnen de 4 werkdagen na ontvangst betaling. Deze leveringstermijn is echter slechts indicatief. Een strikte leveringstermijn kan niet worden gegarandeerd. Voor zover bij wet toegelaten, is de verkoper niet aansprakelijk voor verliezen, kosten, aansprakelijkheid, schade, boetes of uitgaven die ontstaan door een vertraging of uitblijven van de levering. 

Vanaf bestellingen boven een bedrag van 100 euro worden er geen verzendingskosten aangerekend. Bij aankopen onder de 100 euro zal er een verzendingskost van 6,95 euro aangerekend worden. Verzendingen naar Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland bedragen € 13,95. De portkosten naar deze landen vervallen voor bestellingen boven de € 250.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Racketpro. Voor cadeaubonnen gelden er volgende voorwaarden: de cadeaubonnen worden niet cash terugbetaald of ingeruild. 

 

Artikel 6: Eigendomsvoorbehoud

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van Racketpro. 

 

Artikel 7: Garantie

Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering aan de eerste eigenaar. Elke commerciële garantie laat deze rechten onverminderd.

Bij vaststelling van een gebrek moet de Klant Racketpro zo snel mogelijk inlichten. In ieder geval dient elk gebrek binnen een termijn van 2 maanden na vaststelling ervan door de Klant te worden gemeld. Nadien vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

De commerciële en/of wettelijke garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, het niet naleven van de gebruiksinstructies of handleiding, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

Defecten die zich manifesteren na een periode van 6 maanden volgend op datum van aankoop, desgevallend levering, worden geacht geen verborgen gebreken te zijn, behoudens tegenbewijs door de Klant.

 

Artikel 8: Klantendienst

Racketpro is bereikbaar op het telefoonnummer +32 473 320 620, via e-mail op liesbeth@racketpro.be of per post op het volgende adres Vremdesesteenweg 240, 2530 Boechout. Eventuele klachten kunnen hieraan gericht worden.


Artikel 9: Aantasting geldigheid - niet-verzaking

Indien een bepaling van deze Voorwaarden ongeldig, onwettig of nietig wordt verklaard, zal dit op geen enkele wijze de geldigheid, de wettigheid en de toepasbaarheid van de andere bepalingen aantasten.

Het nalaten op gelijk welk moment door Racketpro om één van de in deze Voorwaarden opgesomde rechten af te dwingen, of gelijk welk recht hiervan uit te oefenen, zal nooit gezien worden als een verzaking aan zulke bepaling en zal nooit de geldigheid van deze rechten aantasten.

 

Artikel 10: Wijziging voorwaarden

Deze Voorwaarden worden aangevuld door andere voorwaarden waar expliciet naar verwezen wordt, en de algemene verkoopsvoorwaarden van Racketpro. Ingeval van tegenstrijdigheid, primeren onderhavige Voorwaarden.

 

Artikel 11: Toepasselijk recht – geschillen

Het Belgisch recht is van toepassing, met uitzondering van de bepalingen van internationaal privaatrecht inzake toepasselijk recht.

De rechtbanken van de woonplaats van de Consument zijn bevoegd bij gerechtelijke geschillen. De Consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vremdesesteenweg 240 (1e huis naast sportpark Sneppenbos)2530 - Boechoutliesbeth@racketpro.beRacketpro0473 32 06 20BE 0784.861.642www.racketpro.be Retourformulier